onsdag, mars 31, 2010

Är ledig. Plåtar vykort.
Det räcker så.

tisdag, mars 30, 2010

Efter hela 26 timmar i hemmets lugna vrå, hämtade jag upp reporter Östman och Hjertén och åkte till den våldsamma staden Falun. Igen.
Där var det dags för rättegång mot Mats Alm. Vilket å ena sida innebar många långa tråkiga timmar vid en dörrspringa i jakt på Bilden, å andra sidan trevligt häng med kollegor man inte ser så ofta.
Han jag fotade när dörren var öppen:

De jag fotade när dörren var stängd:

fredag, mars 26, 2010

Ja, alltså.
Jag trodde att jag skulle segla in efter 6 veckors mellogalenskap och ta det lite lugnt på redaktionen. Nu blev det inte riktigt så.
Jag presenterar:
Working 9to5, the Aftonbladet edition.


På onsdan stack jag och reporter Östman till Falun, och fick chockerande nog inte slagga på Scandic Lugnet. INTE ok. Vi mötte upp herr Hansson, jag tog en bild på ett hus samt en obligatoriskt ful byline.

På torsdagen hittades en kropp i Eskilstuna så jag och Östman styrde volvon dit. Jag fick flyga öppen helikopter och vi bylineplåtades tillsammans med den eminenta Conny Sillén.

På fredagen hoppade jag och herr Tagesson den yngre på en kärra till Oslo för att jobba med Quick. Återigen hittade jag en prima fasad och tog en mycket sur byline.

På måndagen skulle jag vara ledig men när tidningen ringer och erbjuder en resa till Verbier så säger man inte nej. Plockade upp Mattias och flög iväg.
Det resulterade inte i några bilder i tidningen och bylinebilden kanske inte skulle hålla i tryck, men ändå. (Försök själv springa på barmark i pjäxor innan timern är slut...)


Sen visade det sig att tidningen planerat in andra jobb i närheten så nu sitter jag på ännu en hotellredaktion och gör ut ett jobb som går nångång i nästa vecka.

Imorn? Då tänkte jag vara ledig...

måndag, mars 15, 2010

Vi har gått och köpt en stuga i Dalarna.
Välkommen till Gruckå kvarn!









söndag, mars 14, 2010

Jaha, nu var det slut för i år.




lördag, mars 13, 2010

Om 15 timmar är det slut för i år.
Det ska bli galet skönt att slippa höra schlager hela dagarna. Även om jag nu blivit så hjärntvättad att jag typ tycker att de flesta låtarna är bra...



Det skreks en hel del i Örebro: