torsdag, december 11, 2008

Carrabelle
Åh, jag kan inte få nog av att bli kallad 'hun och sweatheart av överviktiga servitriser. Igår blev vi dessutom presenterade för räkfiskaren Tony på lokala krogen. "You can call me Captain Tony or just The Shrimp Guy"
Här stannar vi ett tag, vi vill ju inte missa den utlovade exklusiva touren på Tonys trålare liksom.







6 kommentarer:

Camilla sa...

The Shrimp Guy liksom, ett ganska osmickrande namn på ett sätt. Hehe. Men bilderna är fina. Ni ser ut som Thelma och Louise. Hmm, David är Louise?

Lisa sa...

Oavsett om ni träffar på en Brad Pitt eller inte är det här ganska mycket som en bra film. Ser framför mig hur ni åker bil och sjunger med i halvrisiga countrydängor från lokala radiostationer.
Näst efter svenska småstäder är nog amerikanska radiostationer det jag överromantiserar mest av allt i hela världen!
Ledighet klär dig Lina...

Anonym sa...

Hej Lina! Så bra att du bloggar o fotar så att vi också får vara med. Den där delfinbilden var underbar, den använder jag som skrivbordsunderlägg nu, den lyckades slå ut bilden på Stenskär i Piteå skärgård som jag hade tidigare.... Alla dina bilder är förresten fantastiska! Kramar från mamma Eva i Piteå

Anonym sa...

åå, den där bilden på burkarna i kylen, fantastisk! love it!

Malin Arnesson sa...

Alltså dina bilder är alldeles fantastiskt fina, jag är ju för fan med er på resan liksom! Bland immig färgglad läsk och allt. Och du, hittar du en kamera strax innan ni ska åka hem och har plats för en extra låda så köp den åt mej, jag sätter in pengar på ditt konto pronto, men skit i det annars, jag KAN vänta till mars som alla andra. Eller när den nu kommer, man kan inte lita på nån. Eller så sticker jag fan över och köper en själv och liftar med er ett tag!

lina sa...

Camilla: Thelma&Louise it is, och när vi kommer till Nevada vet du vad som händer....

Lisa: Det var faktiskt precis vad vi gjorde häromdan. Vi bytte mellan en kanal med kristen rock och en med oslagbara countrydängor. Varenda en hade en femarmad banjospelare i lineupen!

Eva: Att slå ut Stenskär är nog bland den största äran en fotograf kan få! Vi kommer upp i vår och tar nya!

Malin: Vi åker hem från Miami, så det ska inte vara några problem. De borde ha fått dem tills dess. Du måste ha en, den är helt jämrans otrolig!