måndag, november 13, 2006

vilken dag.
Sov till tolv, sen fyllde vi veckans kulturella kvot med ett besök på en ukrainsk fotoutställning i Vinterviken. Promenader är, näst cola och pizza, bästa boten mot bakfylla.

Sen däckade vi alla som klubbade sälar i vardagsrummet och sov till halv åtta, dådet var dags att hoppa in i bilen och åka på bio.
Babel blev det. De borde dela ut cyanidkapslar tillsammans med biljetterna så att man kan göra slut på eländet efter man sett den. Sjukt bra.
Det har blivigt mycket bra film i veckan. Working Mans Death på filmfestivalen var bland det bästa jag sett, och Borat är som vanligt en stjärna. Great Success!
Annars har jag som vanligt svurit att aldrig mer dricka ( och framförallt inte Mintuu), C-uppsatsen gnager i bakhuvudet och flyttångesten börjar sätta sina klor i mig.
Hur går det till att samla på sig så mycket skit. OK att jag är galet materialistisk men det måste ju finnas nån gräns för hur mycket ekorre man kan bli? Här ska slängas ofantliga mängder skit innan flyttbilen rullar från Hägersten.

Inga kommentarer: